Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

HAŞLAMA KUZU PİRZOLA




Haşlama  Kuzu Pirzola

1 kg. Kuzu Pirzola
2 diş sarımsak
2-3 dal taze kekik
1 dal biberiye
Tuz, kimyon,top karabiber
1 çay bardağı Chili yağı

*Pirzolaları dövecekle biraz dövüp inceltiyoruz.
*Derin bir tabağa etleri yerleştirip üzerine Chili yağı ekeleyip taze kekik ,biberiyeyi ve karabiberi serpiştirip 1-2 saat bekletiyoruz .
*Tencereyi iyice ısıtıp etleri baharatlayıp diziyoruz .
*Orta ateşte kendi suyu ve yağıyla pisiriyoruz.
*Salata ve yogurt eşliğinde servis ediyoruz
*Afiyet olsun

Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f