Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

FASULYE TÜRLÜSÜ




Fasulye Türlüsü

1 kase (500gr ) fasulye ( ben dondurulmuş kullandım )
4 adet domates
5-6 adet yeşil biber
1 adet patates
1 adet kabak
3-4 adet sarımsak
1 adet kuru soğan
3-4 adet kemikli kuzu eti
1 tepeli yemek kaşığı tereyağı
Tuz, zerdeçal , karabiber

1 tepeli yemek kaşığı salça
2 buçuk su bardağı sıcak su

- Fasulyeleri temizleyip kırıyoruz, bütün sebzeleri küp şeklinde doğruyoruz.
- Tencereye etleri koyup, kendi suyu ve yağıyla kavuruyoruz .Eğer dana eti kullanacaksanız biraz su ilave ederek ön haşlama yapabilirsiniz.
- Etler pişmeye yakın doğradığımız soğan ve sarımsağı ekleyip saydamlaşana kadar kavuruyoruz.
- Domates hariç diğer sebzeleri de ilave edip 5 dakika kadar kavurup üzerine domatesi ekliyoruz.
- Salça ve sıcak suyu karıştırıp tencereye ilave ediyoruz
- Baharatlarını ekleyip tereyağını en üste koyup orta ateşte pişmeye bırakıyoruz.
- Afiyet olsun. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f