Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Aksam Yemegi ET SOTE





ET SOTE

1 kg.kuzu kuşbaşı
1 kase kuzunun kendi yağı
3 diş sarımsak
Kekik, kimyon, pul biber ve tuz
2adet yesil biber 
2adet domates


Kuşbaşı doğranmış etleri tencereye koyup kendi suyu ile pişmeye bırakıyoruz.
(Suyunu çeken etler pişmemişse kaynamış sıcak su ilave edip pişirmeye devam ediyoruz.)
Pişen etleri kendi yağında ince kıydığımız sarımsak ve biberlerle birlikte kavrulmaya bırakıyoruz. 

Baharatlarla birlikte domatesinide ilave edip sosuyla birlikte kaynayan yemegimiz servise hazır
Afiyet olsun
Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz  https://www.facebook.com/mutfakkeyfim

















  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f